دستور
کیک ارده و کنجد به سبک جوبلانی جون
healthy tahini and sesame cake –
شیره
خرما – ½ پیمانه Date honey
ارده –
cup ½ Tahini
شیر –cup ½ Milk
عسل – 2
Tbsp Honey
تخم
مرغ - 3 large separated Eggs
آرد سفید
- 1 , ¼ cup All
purpose flour
کنجد – ½
cup Sesame
بکینگ
پودر – 1
tsp Baking Powder
وانیل
یا هل - 1 pinch Vanilla
خب
اونایی که آشپز باشن خودشون میدونن که ترکیب مواد باید چطوری باشه. منم که حوصله
ام نمیکشه بیشتر از این! فقط کنجدو کلا روش بریزیم بهتره به نظرم.
پفش خیلی
خوب میشه، فقط احتمالا بعضی طبعها به نظرشون شیرینیش کم باشه که پیشنهادم اینه که
تا گرم هست یکم روش عسل بریزیم.
در کل
یک کیک خیلی خیلی عالیه و سالم هست و مناسب روزهای زمستانی پر از چیزهای مقوی.
در
نسخ بعدی سعی میکنیم آرد گندم رو کلا جایگزین آرد سفید کنیم تا دیگه تکمیل تکمیل
باشه.
دست
شما درد نکنه، خیلی خوش گذشت، بای
No comments:
Post a Comment