Tuesday, February 5, 2013

خامه .... هورا!

نکته مهمی که میخواستم بگم و فراموشم شد این که من موفق شدم از این خامه خارجی ها هست که فقط با هم زدن پف میکنن و فرم میگیرین ، بیابم. بله در همین مملکت پر افتخار... سو هپی ابت ایت! همون مدلیه که باید باشه، مایع و یه لایه هم خامه روش رو گرفته .... امیدوارم با خوردن این چربیها نمیرم! حدود 5 مین همش زدم شد مثل هلو، خوشگل و خوشمزه ... از مغازه محصولات لبنی محلی خریدمش و اونجا اون آقای پیرمرد مهربان منو از جهالت درآورد و گفت دخترم این خامه های پاکتی که خامه نیست، شیرخشکه و کره و نگهدارنده ... اومدم خونه این خامه هه رو درست کردم، دیدم راست میگه والا ... حالا امروز رفتم شیر بخرم نبود، بعدا ازش تشکر میکنم!

No comments:

Post a Comment