Tuesday, February 5, 2013

نوتلای قهرمان، روزت مبارک - 17 بهمن

به مناسبت روز میمون و مبارک نوتلا (البته من نمیدونم واقعا روزش هست یا نه ولی به شف طیبه جان اطمینان دارم)  بله می فرمودم که از روی دست شف جان این کاپ کیک  رو درست کردم. منتها ربط و روبط زیادی به نوتلا نداره چون در واقع من اون رو با نات باتر بادام  به  شیوه نوتلا درست کردم. خودم که پختش رو نچشیدم ولی مایع کاپ کیکش خیلی خوشمزه بود. فراستینگش هم همینطور. وسطشم چون نوتلای بادامی من یه مقدار سفت بود، سخت بود بریزم توی این حفره کوچولوها، در نتیجه سس شکلات هرشیز ریختم. الان دارم فکر میکنم عکسم ندارم!وقت نشد عجله داشتم ببرم برای مامان بابای ب، بعدم برم خونه مادرم اینا! ای بابا! خلاصه روز جهانی نوتلا خوش گذشت!

No comments:

Post a Comment