Saturday, December 15, 2012

آشپزی میکنیم همراه با شادی!

1 پیمانه آرد سبوس­دار
1 پیمانه پوره کدوحلوایی  پخته شده در فر و بعد در غذاساز
2 عدد تخم مرغ
¼ پ شیره برای دفعات بعد لطفا از شیره خرما استفاده کنید. الان باید شیره­های 100 سال پیش رو آب می­کردیم یه جوری!
¼ پ گردو خرد شده
1 ق چ نمک میوه
1 ق چ بیکینگ پودر
1 ق چ دارچین
½ ق چ رنجبیل
1 اپسیلون میخک
همه موارد خشک رو قاطی کنید، الک کنید. تخم مرغ رو بزنید تا خوب کف کند، با شیره و پوره قاطی کنید. مواد خشک رو اضافه کنید،
آها قالب­های مافین رو از قبل کپسول بذارید و فر 175 درجه سانتیگراد رو هم 15 دقیقه پیش روشن کنید.
حله دیگه! مواد رو با ق بستنی اسکوپ­کن :دی بریزید توی کپسول­ها. به مدت 15 دقیقه در فر و 5 دقیقه آخر برویلر رو روشن کنید و خوشحال باشید.
آها یه نکته غم­انگیز نمیدونم چرا وقتی از فر درش میاریم، پفش میخوابه یکم! بافتش خوبه ها ترد و خوشمزه و پفکی.
این دستور از وبلاگ لیلا جان الهام گرفته شده و در آن دخل و تصرف شده است.
عکسم گرفتما، حالا میذارم ایشالا!
و دستور خمیر پیتزای فوری عزیزم ... which we love really!
مقداری خامه!
1 پ آرد سبوس­دار
1 ق غ بیکینگ­پودر
نمک مقداری
آب هم مقداری
آرد و نمک و ب رو به کمک خامه پودری می­کنیم، مشابه کاری که شمشیری خان در اینجا به کمک کره انجام میدن.
بعد آب می­ریزیم، بعد ورز می­دیم یکم ببینیم خوب شده یا نه. اگه خیلی به دست نمی­چسبید خوبه! بعد نازک نازک پهن می­کنیم. و روش سس خوشمزه مارینارا با کلم بروکلی خیلی زیر خورد شده می­ریزیم، یکم هم پنیر ماتزارلا و یکم هم پارمسان و 15 تا 20 دقیقه در فر 230 درجه و بعد هم که اوقاتی شاد.
بای!
حالا امروز قراره پیتزای به بپزم. هنوز دستور خوب پیدا نکردم در نتیجه احتمالا ورژن خودمو اختراع کنم!

No comments:

Post a Comment