Thursday, July 26, 2012

91/5/5


خدای مهربان و عزیز
خواهش میکنم کمک کن پایان نامه ام انجام شود!
در ادامه توجه شما را به دیدن سریل دست ساز جوبلانی جان جذب میکنم. آخی وقتی اینجا رو ساختم قرار بود توش دستور مستور غذاهای جالب low carb low calery رو بذارم ... خب قسمت نشد :دی
بسیار عالی... بنده از روی دستور سریل و گرانولای شف طیبه جان، ورژن خودم رو تولید کردم و 100 درصد رضایت دارم.
برای گرانولا 150 گرم جو پرک، 110 گرم بادام، یه مقدار کنجدرو با یه قاشق روغن کانولا، میزان زیادی دارچین و سیب خرد شده با پوست (!) و مقداری عسل رو ریختم توی سینی تفلون گرد گُندم که مخصوص پیتزا ایتالیاییه، حوصلم نکشید کاغذ  روغنی اینا بندازم. برای مقدار عسلش یه خورده ریختم، قاطی کردم دیدم کمه، باز ریختم و الخ! وقتی مناسب شد، انداختمش توی فر، هر 10 مین یه بار یا هر 5 مین یه بار درش آوردم و یه هم زدم تا اونجایی که احساس کردم دیگه مناسب شده. فکر کنم حدود یک ساعتی شد. بوش خیلی خوب بود، حین کار بسی لذت بردم.
برای سریل توی رسپی نوشته گندمک، من والا نداشتم به جاش گندم پرک داشتم! و باید یه کاریشون میکردم دیگه ... بسته گندم پرک رو ریختم توی سینی فر با دمای 175 گذاشتم 20 مین بو داده بشه، در این فاصله دو لیوان آرد گندم کامل که شخصا از سنگکی گرفتم رو با دو لیوان پودر نارگیل قاطی کردم، نیم لیوان ماست چکیده رو :دی با آب قاطی کردم تا مثلا بشه ماست، پلاس یه لیوان شیر، و 2-3 تا ق روغن، یک ق چ بیکینگ پودر و یه مقداری عسل، بعد یکم قاطی کردم دیدم خیلی سفته هنوز، باز یکم شیرو آها شکر قهوه ای که یه خورده بود، به اون نیم لیوان رسپی نمیرسید! و  بعد بو داده شدن گندم  پرکها، اونا رو هم قاطیشون کردم و ریختمشون توی سینیه ذکر شده در بالا. والا این دفعه رفتم کاغذ روغنی رو درآوردم و آوردم بذارم توی سینیه، باز حوصلم به ادامه مراحل کار شامل بریدن و انداختن نرسیدو نمیدونم چرا انقدر سخته!؟ یه دلیلش اینه که یه این سینیه اطمینان دارم که بالاخره هیچی بهش نمیچسبه ... یادته رفتم از هایپر بخرم که از آخر از مغازه روبروی در خروجی هایپر که چیزمیزای خوشگل آشپزخونه داشت خریدم و خیلی به خاطرش خوشحالم. خلاصه ریختمش توی این و حدود 30 مین گذاشتم بمونه، بوی نارگیل در فر خیلی دلچسبه، خیلی. بعد دیگه درش آوردمو و تیکه تیکه کردمو  و در طی چندین سری هر بار یه مقدارشو پخش کردم توی سینی، روشم عسل ریختم و برای تقریبا یک ساعت گذاشتم برشته بشه! بعد که سرد شد، اینا رو با اون قبلیا قاطی کردم و حالا خیلی خیلی راضیم.
میان برنامه: این خوکه هست توی پرشین تون، میخواد کوکی های کشمشی/chocolate chip رو بخوره، خیلی بامزه هست، من براش ناراحت میشم، در اینجا جا داره از تام موش و وایل ای کویوته گرگ هم نامی ببرم و مراتب همدردی خودم رو باهاشون اعلام کنم مخصوصا کویوته که بیچاره خیلی بد شانسه!
بله اینا رو قاطی کردم و الان مزه خوشمزه فامیلیا آبی ها رو میده که ماشاا... این اواخر بسته 12- 13 تومن شده بود، قیمتشون که اصلا نمیشد نزدیکشون شد. حالا هم سو هپی هستم چون خودم همه رو درست کردم و از سلامت بودنش اطمینان کامل دارم.
کاش ابزار کار سوسیس سازیم هم درست میشد و انقدر مجبور نبودم با سلفون کار کنم تا یکی دیگه از مشکلات آشپزیم هم حل میشد. امان از دست این مملکت که نمیشه برای به دونه سالامی ساز بخری ... خدایا توبه، حالا بر فرض هم بود، در این شرایط شیرین فعلی پولش نیست ...
پس ایت ... بای 

No comments:

Post a Comment